Tapi cryptocurrency ni aku kurang pasti sama ada ianya future atau tak

Tak tahu kenapa , aku dapat rasakan bitcoin akan jadi satu skem paling terhebat yang akan berlaku kat dunia .
Teknologi blockchain is the future. Tapi cryptocurrency ni aku kurang pasti sama ada ianya future atau tak. Tapi kalau pembacaan behaviour financing dan macam mana wang digunakan as a rate of boosting for economic .
Greatest scam maybe? Jangan marah
Itu cuma pendapat aku je.

Assalamualaikum Wbk dan salam sejahtera kepada semua rakan2 FB didoakan

Assalamualaikum Wbk dan salam sejahtera kepada semua rakan2 FB didoakan agar semua kalian dalam keafiatan dan dapat menjalankan kewajipan kita dengan berkesan dan berhasil mencapai matlamat.
Saya sekadar ingin memetik kata2 Yang Amat Mulia Tengku Mahkota Johor bahawa apabila beliau menyaksikan perlawanan bola sepak menerusi kaca TV tidak kira siaran TV Kerajaan maupun Swasta beliau mematikan audio dan menyaksikan nya tanpa suara. Beliau berbuat demikian ialah kerana sakit telinga mendengar ulasan pengulas sukan yg merapu dan tidak bermutu dek kerana para pengulas bukan nya arif dalam permainan bola sepak dan mungkin juga untuk sukan2 yg lain berbanding dgn pengulas2 sukan di barat. Ada juga beberapa pengulas sukan yg berkaliber di negara ini tetapi boleh di kira dgn jari yg antara nya Hj Hadbollah Ali, Datuk Rahim Razali sekadar menyebut beberapa nama dan mereka ini ramai yg telah bersara dan ada yg telah meninggal dunia. Kenyataan YM TMJ itu memang berasas. Ketika saya menonton perlawanan bola sepak di TV 1 petang tadi pengulas sukan itu berkata bahawa ada sebuah pemain yg handal merujuk kepada seorang pemain Indonesia. Ini menunjukkan para pengulas sukan kita mempunyai masalah dan amat memalukan. Kesalahan begini tidak boleh diterima. Tidak hairanlah YM TMJ klu menonton perlawanan bola sepak di TV tanpa suara. Pengurusan TV Kerajaan mahupun Swasta kenalah monitor para pengulas ini.