Nmpk tak cara2 kak tipah kau panggil laki dia balik

Nmpk tak cara2 kak tipah kau panggil laki dia balik..klu iman tak kuat nie dah balik trus dah nie..cuaca pun mcm sporting jaa..ya Allah Kau kuatkan lah iman ku tuk terus mencari rezeki..sesungguhnya godaan itu dtg dlm pelbagai cara…???????
Mana lah dia jumpa benda tu..ingat dah pulang blk opis..hahaha
See Translation

10 Replies to “Nmpk tak cara2 kak tipah kau panggil laki dia balik”

  1. Hahahaa…zaman dolu2 ada janggut tak leh claim title ustaz..laa nie janggut seciput pun dah boleh panggil ulama..enta paham kaa??..???????

  2. Time ni mana ada “barber shop” bro..skrg tgk stylo tak stylo..selamat tinggal “kedai gunting rambut”..janggut pun nipis jaa..kata org lagi tua lagi bergetah..?????

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *